NBA:ssa nähtiin perjantaina kahden legendan kohtaaminen, kun Kevin Durantin edustama Phoenix Suns saapui LeBron Jamesin edustaman Los Angeles Lakersin vieraaksi.

Parivaljakko pelasi yhdessä heinä-elokuussa Pariisin olympialaisissa ja he voittivat Yhdysvaltain paidassa kultaa. Nyt he pääsivät ottamaan mittaa toisistaan ja LeBron James vei voiton Lakersin oltua parempi 123-116.

Yli 38 minuuttia pelannut Durant heitti 30 pistettä. Nelisen minuuttia vähemmän peliaikaa saaneen Jamesin pistesaldo oli 21.

Olympiakultaa Durantin ja Jamesin kanssa voittamassa ollut Lakersin Anthony Davis oli ottelun paras pistemies. Hän heitti 35 pistettä. Durantin seurakaverina pelaava olympiavoittaja Devin Booker heitti 23 pistettä.

Toisin kuin Lakersin kauden avausottelussa, mentiin Phoenix-ottelussa urheilu edellä. LeBronin poika Bronny James ei saanut ottelussa peliaikaa. Debyytti tapahtui ja aiemmin viikolla NBA:ssa ja LeBron sai samalla haluamansa päästyään pelaamaan poikansa kanssa yhdessä.

Lakers on voittanut kauden molemmat ottelunsa. Sunsilla on tilillään voitto ja tappio.