Viime toukokuussa miesten Korisliigan mestaruutta juhlinut BC Nokia jatkoi synkkää syksyään tiistaina Loimalla. Bisons voitti BC Nokian 77-64.

BC Nokia on hävinnyt kaikki viisi otteluaan. Sen koriero on karmaiseva -65.

Paljoa paremmin ei mene KTP-Basketilla, joka myöskin on hävinnyt kaikki pelinsä. KTP hävisi tiistaina Kauhajoen Karhulle 85-86. Kauhajoen Oliver Kanden kori upposi loppusummerin soidessa.

Sarjan kärjessä jatkaa viime kauden hopeajoukkue Helsingin Seagulls. Se voitti Tampereen Pyrinnön tiukan taiston päätteeksi 95-91.

– Tänään meidän piti huolehtia vain pienistä asioista, kuten suorittaa skriinimme hyvin ja olla tarkkoja levypallopelissämme. Suoriuduimme siitä tänään hyvin, ja lopussa kiitos seisoi. On ollut hienoa pelata Helsingissä ja Korisliigassa. Olen oppinut paljon uutta jo näin lyhyessä ajassa ja valmentajat ovat auttaneet minua kehittymään joka päivä, 21 pistettä Seagullsille heittänyt Kalib Boone sanoi Koripalloliiton mukaan.

Joensuun Kataja on Seagullsin, Bisonsin ja Karhun tavoin neljässä voitossa. Kataja voitti tiistaina sarjanousija Hongan 95-92.

Kouvolassa Kouvot voitti Salon Vilppaan 79-66. Kouvoille voitto oli kauden kolmas.