Los Angeles Lakersin legenda Magic Johnson kohautti syyskuussa Jimmy Kimmel Livessä arvioimalla, ettei LeBron Jamesin poika Bronny James ole välttämättä kypsä NBA:han.

Magic antoi ymmärtää, että Bronnyn olisi hyvä hakea kokemusta farmisarja G-liigasta. Siellä hän voisi kehittyä valmiimmaksi koripalloilijaksi.

Magic Johnsonin kommentti on saanut kehuja ja raippaa. Bronny Jamesin peluuttamista Lakersissa LeBronin rinnalla pidetään puhtaana show-temppuna. Tosin on niitäkin, joiden mielestä Bronny on NBA-tason korispelaaja.

Nyt Magic näyttää muuttaneen mieltään. Hän toteaa sosiaalisen median päivityksessään, että Bronny Jamesista onkin tulossa todella hyvä koripalloilija. Magic oli katsomassa Lakersin viimeisintä harjoituspeliä ja vakuuttui Bronnyn urheilullisuudesta, peliälystä sekä puolustustaidoista.

– Jos hän tällä kaudella tekee kovasti töitä, tulee hän pelaamaan Lakersissa isoja minuutteja. Hän on Lakersissa hyvissä käsissä, hehkuttaa Magic Johnson.

Perusteita kehuille sikäli löytyy, koska Bronny heitti kyseisessä harjoitusotteluissa 17 pistettä ja keräsi neljä levypalloa. Hän upotti heittonsa 41 prosenttisesti.