Helsingin Seagulls tiedottaa alkavan kauden miesten Korisliiga-joukkueensa olevan koossa.

Seuran riveihin on pestattu 190-senttinen laitahyökkääjä Chrysostom Chukwuma. Helsingissä Sykissä oppinsa saanut Chukwuma on pelannut Korisliigassa aiemmin kahden kauden ajan Lapuan Kobrissa ja viime kaudella hän edusti Tampereen Pyrintöä.

– Olen tyytyväinen, että pääsimme sopimukseen “Chukun” kanssa. Miehellä on jo kolmen vuoden kokemus Korisliigasta. Hän on urheilullinen pelaaja, joka kykenee ratkaisuihin molemmissa kenttäpäädyissä, Seagullsin päävalmentaja Vesa Vertio kommentoi tiedotteessa.

Seagulls on viime viikkoina ollut otsikoissa urheilun ulkopuolisten asioiden takia seuran saatua liettualaisen omistajan. Uuden omistajatahon taustalta on paljastunut hämäriä Venäjä-yhteyksiä. Ne eivät kuitenkaan vie Seagullsilta Suomen pääsarjatason lisenssiä.

Seagullsissa on nyt 14 pelaajaa. Joukkueen vahvuuteen kuuluvat: Kalib Boone (USA), Jeffrey Carroll Jr. (USA), Chrysostom Chukwuma, Timo Heinonen, Lenni Hervola, Shawn Hopkins, Tuukka Härsilä, Elias Leskinen, Lassi Nikkarinen, Henri Mennander, Tevin Olison (USA), René Rougeau (USA), Erik Sajantila ja Ricky Waxlax.