NBA:ssa nähtäneen alkavalla kaudella sarjan historian ensimmäinen isä-poika -pari samassa joukkueessa, kun LeBron James saa Los Angeles Lakersiin seurakaverikseen poikansa Bronny Jamesin.

Kyse on myös tekemällä tehdystä tempusta. Bronny Jamesin kykyjen riittävyydestä NBA-tasolle on käyty kriittistäkin keskustelua, mutta Lakers varasi hänet kuitenkin kesäkuussa toisella kierroksella. Tuskin koskaan kerrotaan, miten paljon LeBronin tahto tähän vaikutti.

LeBron korostaa The Shopin haastattelussa, ettei salli poikansa kutsuvan häntä isäksi otteluissa tai treeneissä. Eikä ylipäätään silloin, kun molemmat ovat töissä Lakersissa.

LeBronin mukaan Bronny voi toki kutsua häntä isäksi matkalla treeneihin tai peleihin sekä vapaa-ajalla. Mutta työajalla on kuulemma eri säännöt.

– Hän voi kutsua minua 2-3:ksi, Broniksi tai GOATiksin (Greatest Of All Time), jos haluaa. Siitä hän päättää itse, LeBron naurahtaa.

Samalla LeBron James korostaa, ettei saa kutsua Bronnya töissä pojaksi. Hän korostaa sen olevan helppoa, koska on kutsunut poikaansa Bronnyksi jo pidemmän aikaa.