Miesten Korisliigan hallitseva mestari BC Nokia on tehnyt kaksi pelaajasopimusta.

Korinaluspelaajakseen BC Nokia on hankkinut 24-vuotiaan Kyle Johnsonin. Hän aloittaa Nokialla ammattilaisuransa päätettyään yliopistouransa viime keväänä Delaware Staten opinahjossa.

– Pääsimme Aleksin (Koskinen) kanssa tapaamaan Kylen hiljattain Yhdysvalloissa. Hän on mieletön urheilija, jolla on paljon potentiaalia. Hän tulee urheilijaperheestä, jossa hänen isoveljensä pelaa NFL:ssä (Jacksonville) ja nuorempi veli pelaa amerikkalaista jalkapalloa Duken yliopistossa. Hän tulee auttamaan joukkuettamme monin tavoin, BC Nokian päävalmentaja Greg Gibson kommentoi seuran tiedotteessa.

Johnsonin sopimuksen lisäksi BC Nokia tiedotti tehneensä jatkosopimuksen Elias Sauramon kanssa. Viime kauden Sauramo oli sivussa loukkaantumisen takia, mutta on toipunut nyt pelikuntoon.

BC Nokialla on pelaajasopimukset tulevasta kaudesta Niko Mattilan, Antti Ahosen, Hugo Bomanin, Fiifi Aidoon, Max Besselinkin, Aamos Nikulan, Kahron Rossin, Tomas Murphyn, Santeri Roikon, Xavier Greenin, Tyrone Lyonin, Clevon Brownin, Elias Sauramon ja Kyle Johsonin kanssa. Joukkuetta valmentavat Greg Gibson ja Aleksi Koskinen.