Miesten Korisliigassa viime kaudella hopealle sijoittunut Helsingin Seagulls on vahvistanut rivejään Kalib Boonella.

Boone, 206-senttinen sentteri aloittaa ammattilaisuransa Helsingistä. Hän on pelannut viimeiset viisi vuotta yliopistokoripalloa NCAA-tasolla.

– Kalib Boone on pelannut ansiokkaan yliopistouran ja olen iloinen, että hän jatkaa uraansa Helsingissä. Kalib on liikkuva ja todella ulottuva vitospaikan pelaaja, joka pystyy pelaamaan raudan yläpuolella. Hän on ollut yliopistossa varsin tehokas myös post-asemasta, Helsinki Seagullsin päävalmentaja Vesa Vertio kommentoi seuransa tiedotteessa.

Seagulls on viime päivinä ollut kohun kohteena saatuaan omistajakseen liettualaisen Basketball Holding Companyn. Kyseisen yhtiön taustahenkilöillä on ollut yhteyksiä Venäjälle.

Seagulls on tehnyt kymmenen vuoden aikana useamman miljoonan euron taloudelliset tappiot. Seuran rahoitus on uusien omistajien myötä kuitenkin vakaalla pohjalla.

Seagullsilla on ensi kaudeksi nyt 12 pelaajasopimusta. Seuran sopimuspelaajat ovat: Kalib Boone, Timo Heinonen, Lenni Hervola, Shawn Hopkins, Tuukka Härsilä, Elias Leskinen, Lassi Nikkarinen, Henri Mennander, Tevin Olison, René Rougeau, Erik Sajantila ja Ricky Waxlax.