Korisliigassa pelaava Salon Vilpas vahvistaa rivejään 17-vuotiaalla Samu Adlerilla. Hän on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen.

Adler siirtyy Vilppaaseen HBA Märskystä.

– Kyllähän Samun tulo Saloon sai valmennuksen suupielet hymyasentoon. Kyseessä on kuitenkin yksi Suomen lupaavimmista poikajunioreista, jonka potentiaali on todella korkealla. Samu pelasi vuotta nuorempana erinomaiset U18-kisat Tampereella ja lunasti häneen kohdistuvia odotuksia mainiosti. Hänet tunnetaan erinomaisena harjoittelijana, jonka katto on korkealla, Vilppaan Teemu Rannikko kommentoi.

Samalla Rannikko korostaa, että valmentajien tehtävä on saada Adlerista nyt paras irti.

– Nyt meidän valmentajien tehtävänä on kehittää hänen hyviä ominaisuuksiaan ja huonoja ei juuri löydykään. Samu on kookas takamies, jolla on ikäisekseen paljon taitoa ja erinomainen keskimatkan heitto. Suurimmat kehityskohteet löytyvät varmasti pelinjohdosta, toteaa Rannikko.

Vilppaan kokoonpano on vahvistunut. Seurassa pelaavat Adlerin lisäksi Donovan Donaldson, Jermaine Marshall, Tino Yli-Junnila, Omar Payne, Mikko Koivisto, Patrik Poutiainen, Amin Adamu, Vili Nyman, Thomas Rönnholm, Luukas Vaara, Eero Innamaa ja Daniel Rantapaju.