Viime kaudella miesten Korisliigassa hopealle jäänyt Helsingin Seagulls on vahvistanut rivejään 193-senttisellä Tevin Olisonilla.

Seagullsiin Olison siirtyy englantilaisseura Bristol Flyersista. Hän pelasi siellä kahden kauden ajan.

– Tevin on isokokoinen, taitava ja hyvin liikkuva pelaaja, joka pystyy pelaamaan takakentällä useammassa eri roolissa. Hän on aktiivisuutensa ja ulottuvuutensa ansiosta myös varsin kyvykäs puolustuspäässä, kommentoi Seagullsin päävalmentaja Vesa Vertio seuransa tiedotteessa.

Ennen ammattilaisuraansa Olison pelasi yliopistokorista ja nousi NCAA-tasolle 2021. Vuotta myöhemmin hän siirtyi ammattilaiseksi Bristoliin, josta tie vei nyt Helsinkiin.

– Päävalmentaja Vertion kanssa käydyt keskustelut joukkueen tulevan kauden tavoitteista ja roolistani joukkueessa tekivät sopimuspäätökseni erittäin helpoksi. Uskon että pystyn auttamaan Seagullsia monella eri osa-alueella ja olen valmis tekemään töitä sen eteen, että joukkue saavuttaa jälleen menestyksekkään kauden, Olison kommentoi.

Seagullsilla on kaudelle 2024-25 nyt 11 pelaajasopimusta:

Timo Heinonen, Lenni Hervola, Shawn Hopkins, Tuukka Härsilä, Elias Leskinen, Lassi Nikkarinen, Henri Mennander, Tevin Olison, Rene Rougeau, Erik Sajantila, Ricky Waxlax.