Miesten Korisliigassa pelaava Lapuan Korikobrat on tiedottanut peräti kuudesta uudesta pelaajasopimuksesta.

Seura on kiinnittänyt amerikkalaisvahvistuksen Samari Curtisin. Lisäksi seurassa jatkavat suomalaisista runkopelaajista Antto Nikkarinen, Jussi Turja, Juho Lehtoranta, Joona Tuomala ja Timi Puittinen.

Curtis on aiemmin pelannut yliopistokorista ja aloittaa nyt ammattilaisuransa Lapualla. Viimeisenä yliopistovuotenaan 2022-23 Bowling Green State Universityssa hän kirjautti keskiarvoikseen 12,9 p, 3,5 levypalloa ja 4,5 syöttöä ottelua kohden. Viime kaudella Curtis ei pelannut leikkausoperaation takia.

– Meillä oli jo viime kaudella sopimus valmiina Samarin kanssa, mutta juuri ennen Lapualle lentämistä Samari joutui pieneen operaatioon ja sopimus jäi allekirjoittamatta. Samari ei lopulta pelannut missään virallisessa sarjassa viime kaudella. Kun nyt otin Samariin uudelleen yhteyttä olimme heti samalla aaltopituudella ja sopimus syntyi helposti, kertoo Kobrien päävalmentaja Ville Turja tiedotteessa.

Kobrat eteni viime kaudella pudotuspeleihin. Se taipui puolivälieräsarjassa Helsingin Seagullsille suoraan kolmessa ottelussa.