Korihait kohtasi kaksinkertaisen hallitsevan mestarin, Loimaan Bisonsin maanantaina. Korihait tuli otteluun hyvällä sykkeellä ja johti ottelua ensimmäiset 24 minuuttia. Bisons näytti lopussa kuitenkin kyntensä ja vei ottelun lopulta lukemin 67 – 90 (46 – 41).

Korihait aloitti ottelun iloisella ja vauhdikkaalla hyökkäyspelillä ja johti ottelua muutamalla pisteellä ensimmäisen vartin. Tämän jälkeen kotijoukkue kasvatti eron parhaimmillaan jo 11 pisteeseen, kun puoliaikaan oli aikaa enää yksi minuutti. Korihailla on mahdollisuus kasvattaa ero vieläkin suuremmaksi, mutta erän viimeisellä minuutilla Korihait syyllistyi menetykseen ja kahteen täysin vapaaseen ohiheittoon ja Bisons kavensi eron viiteen pisteeseen.

– Pelasimme puoliaikaan asti hyvää joukkuepuolustusta ja sen johdolla hyökkäyksemmekin oli sujuvaa, kertasi pelin kulkua Korihaiden valmentaja Petri Helminen Korihaiden sivuilla.

– Toisella jaksolla Bisons tiivisti puolustustaan ja sen jälkeen meillä ei tuntunut onnistuvan enää mikään, jatkoi Helminen.