Kyle Lowry on vahvistanut jatkavansa uraansa NBA:ssa myös kaudella 2024-25.

Lowry, 38, on tehnyt uuden sopimuksen Philadelphia 76ersin kanssa, jonne siirtyi viime helmikuussa. Miami Heat kauppasi hänet ensin Charlotte Hornetsille, joka osti hänet heti sopimuksestaan ulos.

Sen jälkeen Lowry teki sopimuksen 76ersin kanssa. Hän pelasi pudotuspeleissä hyvin ottein, mutta New York Knicks oli ottelusarjassa Philadelphiaa lopulta parempi.

Philadelphia 76ers on Lowrylle varsin mieluinen seura. Onhan hän kotoisin Philadelphiasta.

NBA:n mestaruuden Toronto Raptorsissa 2019 voittanut Lowry aloittaa NBA:ssa jo 19. kautensa. Hän oli viime kaudella NBA:n viidenneksi vanhin pelaaja LeBron Jamesin, P.J. Tuckerin, Taj Gibsonin ja Chris Paulin jälkeen.

Ensi kaudella 76ersilla on kilpailukykyinen miehistö. Lowryn, Joel Embiidin ja Tyrese Maxeyn lisäksi joukkueen kokoonpanon avainpelaajiin lukeutuvat Eric Gordon, Caleb Martin ja Andre Drummond, jotka tuovat ryhmään tarvittavaa kokemusta. Lisäksi Kelly Oubre jr teki seuran kanssa jatkosopimuksen.

Takamiehenä pelaava Lowry on urallaan kunnostautunut myös Yhdysvaltain maajoukkueessa. Hän oli voittamassa olympiakultaa Rio de Janeirossa 2016.